Festa dels Súpers 2017

Festa dels Súpers 2017

Escrit el 25/10/2017
Fem a Quart Quart


La Festa del Súpers, la Festa dels petits de casa.

22 d'octubre i comencem el dia des de la plaça de l'Ajuntament a on ens recull un bus per deixar-nos a la porta del Estadi Olímpic, sense haver de pensar en aparcar ni preocupar-nos de res més durant el viatge,que d’escoltar i ballar totes les cançons del nou disc del Club Súper 3 que avui escoltarem.

Papes, Mames, Tiets i Nens, disposats a passar un dia genial amb tots els personatges del Club Súper 3, la Pati Plà, en Fluski, en Pau, l'Alex, la Nenúfar, la Matoll, en 6Q, en Biri-Biri, la Mildred, en Bonsai, i tots els dibuixos animats que cada dia ens alegren estones i ens transmeten aquells valors que des de ben petits, ens fan sentir orgullosos com a societat Catalana, i sens dubte, ens faran passar un dia inoblidable i màgic.

Espectacles, musicals, activitats gratuïtes per tothom faran que sigui un dia intens, sense deixar ni 5 minuts per avorrir-te.

Una Festa que val la pena viure,però veure la cara de felicitat dels més petits, no te preu.

Increïble veure tota la infraestructura, espectacles i multitud d'activitats on ells, el petits, aquest dia són els protagonistes, la seva Festa!

Una vegada acabat l'Espectacle principal, a la porta ja ens espera el bus per portar-nos a casa. Durant el camí alguns ja tenen les bateries buides i no poden evitar tancar els ulls una estona per descansar, tot esperant que el nostre xofer en deixi a la porta de casa.

Ara caldrà esperar 1 any per tornar a repetir l'experiència!!

Aquí us deixem unlink amb algunes imatges.

https://flic.kr/s/aHsm6DW4FN

Us esperem a tots per sortir des de Quart.

 

 

#Quartmola