Castanyada'17 QRTTeam F&F

Castanyada'17 QRTTeam F&F

Escrit el 14/11/2017
Fem a Quart Quart


El darrer 5 de novembre vam fer una Castanyada d’allò més divertida amb FemaQuart. Al matí ens vam trobar al GRIC per a fer una excursió pel “Camí del Celrè” i anar fins a uns castanyers a recollir les nostres pròpies castanyes. Un cop teníem el cistell ben ple, uns quants grans van tornar al GRIC a començar a fer les brases i els petits a jugar amb la bicicleta, mentre els altres acabàvem de fer el volt visitant el Molí d’en Rigau per dins, tot investigant-lo com si fos una gran aventura.

Al tornar al GRIC els nens van ajuntar-se tots a fer una gimcana que en Sergi havia preparat amb diferents obstacles, fins i tot algun de gran es va animar!

Gràcies a n’en Raül, tot ja estava apunt pel dinar. Tothom va dur la carn que va voler i els entrants, primers i postres van córrer amunt i avall de les taules...fins i tot vam trobar un pinetell,...que vam fer a la brasa! 

 Ja amb la panxa plena, mentre els nens feien unes manualitats superxules amb la Irene d’ “Artsthings”, els grans vam centrar la nostra atenció en fer de jurat del 1r concurs de Ratafia.

Van haver 6 participants que havien recollit les plantes als boscos del poble a la sortida que s’havia organitzat des de Friends&Family el 30 de juny per tal de fer Ratafia.  Sortida treta d’un conte de por, doncs aquell dia va semblar que el cel se’ns cauria a sobre de negre que estava...i de fet se’ns va caure en forma de pedra i vent. 

El concurs va ser un xou, decidint quin ratafia era la guanyadora, és curiós com podien ser totes fetes al mateix temps i amb quasi les mateixes herbes i cadascuna tenir un gust ben particular. Al final va guanyar la feta per la Montse Cebrià.

La sobretaula es va allargar fins que es va fer fosc, i tothom va tornar a casa alegre d’haver passat un diumenge molt agradable envoltat de família i amics.

Totes les fotos a:

Flickr