FemaQuart_QRT
Fem a Quart Quart el 10/09/2019

Curs de PILATES amb FemaQuart

Vols fer PILATES però no vols agafar el cotxe per anar-hi? Doncs t'ho posem fàcil. Vine els dimecres al pavelló de Quart i fes PILATES amb nosaltres! PILATES - MOVIMENT EFICIENT I SALUT ARTICULAR

Fem a Quart Quart el 05/05/2019

II Ultra Clean Marathon 2019

Un altre any tenim l'oportunitat de poder participar amb el Gran Albert Bosch en un nou repte de la Ultra Clean Marathon!!

Fem a Quart Quart el 16/02/2018

Fisiotonik

Com ja sabeu, Fisiotonik és el centre que cuida ja de molts de vosaltres, els nostres pares, germans, cosins, fills, etc.

Fem a Quart Quart el 21/09/2018

Presentació Escola Ciclisme Gerunda i QRTTeam BIKE

Avui hem eta convidats a la presentació de l'escoleta de Ciclisme Gerunda que de ben segur serà la referència a Girona. Un equip directiu que tenen moltes ganes de fer les coses ben fetes i aportar tot el coneixement, experiència i títols i sobre tot els valors que el món de l'esport te capacitat de transmetre.

Fem a Quart Quart el 22/05/2018

Festa del Fang a Quart

Ens fà molt feliços tornar a tenir la nostra Fira o Festa del Fang, una festa pensada per tohom, amb moltíssimes activitats, gastronomia, especacles, música, etc., etc.

Fem a Quart Quart el 20/04/2018

Xai en Creu Popular

El passat 7 d’abril la secció de Friends&Family de Femaquart va organitzar un magnífic dinar on tots els assistents, 55 entre petits i grans, van poder degustar un xai fet a la creu i aprofitant l’ocasió també es va celebrar el segon concurs de postres. Els dolços que no faltin!

Fem a Quart Quart el 18/03/2018

El Cotxe Escombra

Avui hem pogut fer la sortida i pedalar els primers 65kms dels 1.250kms que resten, al costat de l’Andreu, en Quim i amics.

Fem a Quart Quart el 28/02/2018

Calçotada Fem a Quart_QRTTeam Family & Friends

El darrer 25 de febrer vam fer una Calçotada d’allò més divertida amb FemaQuart- Friends & Family. Al matí ens vam trobar al GRIC per a recollir llenya per a fer els calçots a la flama i després, amb la brasa, unes carxofes boníssimes. Tothom va dur la carn que va voler i el pica-pica va córrer amunt i avall de les taules...

Fem a Quart Quart el 27/02/2018

Secrets d'en Pau Capell

Aquí us deixem alguns dels secrets que vareu poder escoltar d'en Pau.

Fem a Quart Quart el 21/02/2018

Presentació QRT amb Pau Capell

Divendres 16 a la tarda, ja teníem en Pau Capell per Quart i a punt per anar una estona a córrer per les Gavarres i conèixer el nostre petit paradís.

Fem a Quart Quart el 14/02/2018

El Cotxe Escombra

EL COTXE ESCOMBRA I LA LLUITA CONTRA EL VENT

Fem a Quart Quart el 06/02/2018

Calendari Aligots 2018

Us passem calendari de les curses d'orientació d'aquest 2018 amb la gent d'Aligots!!!

Fem a Quart Quart el 10/01/2018

Focs de Sant Joan 23/6/2018

Bona nit! Som l'Ester, Xevi i en Lluc, nous socis Qrteam. Primer de tot disculpar-me pel tema app. Per entrar pòsavem el nom associat al perfil i no el correu. Per això no teníem accés! 😅Us volíem fer una proposta d'interès cultural per Sant Joan. La idea seria anar a buscar la flama del Canigó la nit del 22 al 23 de juny per tal d'encendre la foguera del poble (estem al cas que voleu recuperar-la!). Aprofitant les multidisciplines esportives que hi ha al Qrteam es podria baixar fent relleus (bici, córrer, caminar....) Des del mateix cim. Possiblement si es proposa a l'ajuntament recuperar la foguera vinculant-ho a aquest acte cultural on hi participarà gent de l'entitat i gent del poble que li interessi posaran menys traves. Us poso un enllaç d'Omnium Cultural on explica en què consisteix aquest acte i altres informacions d'interès. https://www.omnium.cat/flama-del-canigo Si teniu ganes d'organitzar-ho nosaltres podem i tenim ganes de participar activament en tota la…