Paradeta Solidària QRTTeam

Paradeta Solidària QRTTeam

Escrit el 16/09/2018
Fem a Quart Quart


La nostra Paradeta Solidària 2018.

Hem estat al mercat de Quart amb la nostra Paradeta Solidària. Una paradeta amb productes solidaris, on tot benefici va destinat a La Fundació Oncolliga Girona. La Fundació que organitza alguns dels reptes solidaris com OncotrailOncoswimOncobike, a on cada any tenim més i més gent disposat a treballar per assolir aquests reptes, per la finalitat que tenen, la lluita contra en càncer, la d'ajudar, col·laborar i compartir.

Aquesta paradeta ens ha ajuda a recaptar recursos econòmics per tal de poder arribar l'objectiu mínim per la participació dels reptes solidaris. Però el més important com sempre, ha estat poder tenir l'oportunitat de poder compartir-ho amb veïns i veïnes del poble de Quart, poder parlar amb ells i explicar-los les diferents activitats QUE FEM i que ens agradaria poder fer, COM HO FEM i que les organitzem amb l'ajuda de molts veïns, amics i empreses privades que cada dia es volen sumar al nostre projecte. Però el més important, PERQUÈ HO FEM! Per Solidaritat, per compartir, per ajudar, per una vida més saludable, per un poble més unit, per un poble més orgullós de la seva gent, per demostrar el que es pot fer treballant en equip, per adonar-nos cada dia, que tenim gent genial al nostre costat amb ganes de fer coses increïbles i perquè puguem transmetre tots aquests valors als més petits.

Aquest any també ho hem treballat conjuntament amb Oncolliga Quart, on la Carme Arnau, ens ha ajudat i col·laborat per sumar forces, que al final, quan es tracta de treballar per una causa solidària, sumar és el que compta.

Hem recaptat un total de 204€.

Moltíssimes gràcies a tots els que heu passat avui pel mercat i teniu ganes de continuar ajudant a aquest projecte, no dubteu a contactar-nos.

#Quartmola

Fotos i Vídeo