Celrè 105

Celrè 105

Escrit el 29/11/2019
Fem a Quart Quart


 

Associació Fem a Quart- QRTTeam

 

 

És quan finalitza l’any, que des de l’Associació Fem a Quart-QRTTTeam ens n’adonem de la feina feta, del treball realitzat i del que hem aconseguit representant el nostre municipi arreu, ja sigui participant en reptes o col·laborant en esdeveniments esportius de diferent nivell. 

 

Un dels reptes més engrescadors d’aquest any va ser el que vam anomenar “12 mesos, 12 cims” que consistia fer a peu o corrent, un cim emblemàtic del nostre territori cada mes. Va ser l’excusa, per alguns, per començar a posar-se en forma mica en mica. Així vam poder gaudir de pujades emblemàtiques com el Matagalls o la Mare de Déu del Mont entre d’altres. 

 

Pel que fa les dues rodes, alguns bikers s’han estrenat aquest any en proves com la marxa Terra de Remences o altres curses de btt, on han participat per primera vegada. Esperem que aquest any nou, les noies del poble s’animin i s’engresquin a participar per primer cop en les diferents proves que el calendari cicloturista ens ofereix al voltant de casa nostra.

 

No podem deixar de fer referència als dos grans reptes solidaris que portem força anys participant; l’Oncotrail on el passat mes d’octubre hi vam participar amb 4 equips i l’Oncobike, on vam presentar un equip. En total vam aportar un total de 4500 euros a la Fundació Oncolliga de Girona destinada a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars, una quantitat de la qual ens n’hem de sentir orgullosos com a poble.

 

Pel que fa a les col.laboracions, vam estar presents i vam col.laborar a la Copa del Món de Marxa Nòrdica que es va celebrar a Girona el passat mes de març, gaudint d’un event tan important com excepcional. 

 

Som una associació esportiva, però també estem preocupats pel medi ambient, per això vam participar a l’Ultra Clean Marathon, un acte actiu per la natura a nivell català on es van recollir més de 3 tones de deixalles, algunes de les quals del tram del carril bici del nostre municipi, lloc per on passava una de les etapes de la prova. 

 

Finalment no ens volem deixar el curs de Pilates que oferim any rere any a les instal·lacions municipals i que us engresquem a participar. Segur que també notareu un grau més de benestar. 

 

Per acabar, volem animar a tothom que s’uneixi a un estil de vida saludable gaudint dels diferents esdeveniments que ja estem preparant per aquest 2020. I recordeu que ens trobareu a femaquart@gmail.comi a les xarxes socials, seguiu-nos!!!

#Quartmola 

 


Celrè105.pdf Celrè105