Renovació de Soci 19-20

Renovació de Soci 19-20

Escrit el 13/08/2019
Fem a Quart Quart


Hola Soci!! Com cada any al l'estiu ens toca renovar la quota de soci. Una quota que ens ajuda a poder sobreviure en les despeses bàsiques de la nostre entitat. Sense el vostre donatiu no sería possible tot aquest projecte.

 Cada any treballem per mantenir tots els avantatges que comporta el ser soci de la nostra entitat, descomptes en botigues, assegurances, fisioteràpia, en ensdeveniments, etc., sense deixar escapar el sopar del soci que fem cada any per tal de compartir una bona estona tots plegats i recordar el centenar de coses que hem fet.

Ara ha arribat la quota de renovar la quota, però aquest any hem incorporat un nou SERVEI AL SOCI, una assegurança d'accidents per tots els socis en totes les activitats que organitzaem setmanalment, mensulament i anualment. Tot ha estat possible a la gran feina d'equip, els quals porten mesos negociant una assegurança molt complerta i a un preu molt assequible per poder incloure-la en la quota del soci d'aquest any.

En la renovació de la quota d'aquest any veureu un increment de la quota individual i familiar i és degut a aquest nou SERVEI AL SOCI ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS.

Si teniu alguna consulta sobre cobertures o detall de les condicions no dubteu a enviar-nos un mail i la mateixa asseguradora resposdrà a les vostres consultes.

Us adjuntem el detall de les cobertures i les activitat cobertes.

El que si que us volem demanar que empleneu el formulari tant si sou socis nous o socis antics que voleu renovar, per tal de prepara un rebut bancari a la vostra entitat bancaria.

Renova't

Soci Nou Suma't!

Gràcies per la teva ajuda, pel teu soport, per fer del nostre poble i la nostra gent una mica millor!

#Quartmola